Seffle Instrument
English     -   0   + 
 

Välkommen

Seffle Instrument är etablerat sedan 30 år. Verksamheten består av två huvudinriktningar. Utvecklingsuppdrag för olika kunders räkning med mångårig erfarenhet av olika utvecklings-projekt. Legoproduktion av hål och ytmonterade elektronikprodukter. Vi finns på Hantverkargatan i Säffle där vi har moderna maskiner och verktyg. Läs mer om Företaget eller klicka på menyn till vänster eller på menyn ovan.

Vi hjälper till med

KonstruktionTillverkning
LayoutProvning
InköpLeverans

Seffle Instrument förvärvar Mitec Instrument

Seffle Instrument AB har i maj 2011 förvärvat rörelsen Mitec Instrument från Opcon AB.

Mitec Instrument är ett innovativt teknikföretag som sedan 1982 utvecklar och tillverkar instrument och system för mätning, analys och fjärrövervakning inom klimat, miljö, industri och processapplikationer.

Seffle Instrument och Mitec har i mer än 20-års tid samarbetat i olika former avseende tillverkning, utveckling och leverans av olika projekt.

Förvärvet av Mitec Instrument innebär flera synergier, bland annat samordnad utveckling och försäljning inom de projekt där Seffle Instrument och Mitec sedan tidigare samarbetar.

Genom förvärvet tillförs också värdefull kompetens genom de medarbetare som nu blir anställda i Seffle Instrument AB.

Seffle Instrument AB startade 1979 och tillverkar elektronikprodukter inom olika marknadssegment. Företaget har idag ett 10-tal anställda.

Förvärvet gör att vi ser positivt på framtiden säger Seffle Instruments VD och ägare Lars-Erik Nilsson.

Copyright © 1996-2017 Seffle Instrument AB